Livet

Blommiga shorts & FiveFingers

Fotade ett hus och en liten lägga i stan idag. Svettas och stånkar mig fram genom vardagen när det är såhär varmt ute, och när jag var färdig med dagens jobb hämtade jag Fredrik och vi åkte till lilla 1:an i stan och slappade. Fredrik gick bort till affären och köpte plocksallad åt oss och vi vilade en stund innan vi åkte hem till landet. Då kände jag att lägenheten verkligen hade ett syfte. Då kunde vi ta igen oss och fundera på om vi ville hitta på nåt inne i stan eller åka hem.

Väl hemma kollade vi på nya avsnittet av The Handmaid’s Tale och sen tog vi en lite längre kvällspromenad på 75 min i blommiga shorts och FiveFingers :DPrevious Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.