Jobb

Leva Café & Hemma

Okej okej, jag är HELT stoked på att vi ska ha med det här stället i nytryckningen av Vättern-boken hörrni!

Har varit så innerligt trött på rutin-fotojobben den här veckan (ville lipa igår men bet ihop) så jag behövde verkligen uppleva något nytt, ville bara säga det.

Min och Ivanas bok Vättern – möten, mat, människor som kom ut förra våren har sålt som smör och alla böcker är typ slutsålda. Och såklart vill förlaget trycka en ny omgång böcker, och då passar vi på att göra om lite. Två ställen ska vi plocka bort (bl a Broccoli Tree då det är nerhugget, så sorgligt!), och istället tillkommer några nya ställen!

Och Leva Café & Hemma utanför Hok är ett av de ställen som kommer få plats i boken. Jag var här i vintras (blogginlägg hääääär) och smällde av pga asfint, så jag tipsade förlaget om det här stället och fick grönt ljus :)

Så idag gick vi upp astidigt och körde söderut för att intervjua och fotografera tre nya stjärnor till boken. Några hintar har synts på min instagram, har ni missat det får ni vänta tills nya boken kommer. Det kommer blir SÅ bra! <3
Efter många timmar i bilen, samtal med ägare och gäster, klapprande på tangentbord och hundratals bilder tagna var vi såhär trötta men glada:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.