Livet

Borensberg & Tjällmo

Jag gick upp lite innan 11 idag och åkte iväg till Borensberg, som är en liten ort mellan Linköping och Motala, för att fota ett hus som ska säljas. Det var stort och ljusinsläppet var to die for! Det var nästan tomt på möbler och fotograferingen tog sammanlagt en timme vilket är väldigt snabbt för ett sånt här stort hus.

När jag var klar med det åkte jag till Tjällmo som är ett litet samhälle 20 min norr om Borensberg. Där träffade jag ett blivande brudpar som ville boka mig som fotograf på bröllopet :)

De bodde i ett så vackert stort gult gammalt hus och hade massor av djur! Två tollare, en tax, 8 får och kaninungar! Jag fick hålla en kaninunge och jag dog nästan! Så himla små och puttinuttiga! <3

Mötet gick ganska bra, men jag kände att jag var lite seg då den här veckan har varit känslomässigt påfrestande. Jag glömde att ställa vissa frågor och upplevde själv att jag var lite stressad. Gillar inte att känna såhär, men antagligen märktes det inte så mycket utåt :)

Efter Tjällmo åkte jag in till Linköping och gick i lite affärer medan jag väntade på att Fredrik skulle bowla klart i Bowlinghallen. Provade bland annat den här blusen som jag liksom inte kan bestämma mig för.

Jag försöker akta mig för att köpa kläder jag absolut inte annat än älskar, för flaw:sen förstärks med tiden vad gäller kläder har jag märkt. Enda ”felet” med den här blusen var hellånga ärmar, det gillar inte jag. På plussidan ligger att det var en stl 38, och det har jag inte haft i överdelar på typ 6 år! <3

När jag hämtat Fredrik åkte vi till Campushallen och tränade i 75 min. Rotatorcuffen, axlarna, sidoröven och magen fick smaka på vikterna idag! Avslutade med marklyft med en tung kettlebell, den här vägde 40 kg.

Kvällen spenderade vi hos Elin och Jerre och den här asbra snögubben stod vid deras dörr! :D

När vi kom hem vid 22-tiden så tände vi upp kaminen så vi fick lite kvällsvärme i huset och så redigerade och levererade jag bilderna från husfotograferingen.

Fastat mig igenom denna dag har jag gjort också! Tycker det generellt varit svårare att fasta mer än 24 timmar de senaste veckorna. Men idag har det varit den enklaste fastan hittills sedan jag började i augusti :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.