Livet

Löpning & burgare på stan

Söndag då! Dagen efter sedvanlig kolhydratsladdning. Lördagarna går ju gärna ut på att äta liksom.

Vi gick upp runt 11 och tog på oss löparkläderna och åkte bort till spåret i Nykil ganska omgående. Ute var det flera plusgrader så jag tänkte att långärmat och en väst skulle vara lagom. Spåret var torrt och fint!

Spåret i Nykil är ca 1,2 km långt och det är bra på det viset att man liksom kan springa flera varv om man vill springa längre, men man kan också bara nöja sig med ett varv om man vill springa snabbt som ett as. Idag ville jag ta ut mig i en halvtimme så det blev tre varv. Sprang på flacken och utförs, och gick i backarna.

När vi kom hem duschade vi och gjorde oss ordning för middag på stan med Elin och Jerre!

Jerre fyller nämligen år så vi käkade på Angry Bull! Vi alla fyra tog varsin hamburgare. Jag orkade inte äta upp min tallrik (det händer typ ALDRIG). Tog iofs en förrätt och blev väl mätt av den. Rookie mistake..

Första gången Fredrik och jag åt här tyckte jag hamburgaren var supermegagod! Idag var den inte lika god men jag var å andra sidan inte så hungrig innan och hunger är ju den bästa kryddan.

När vi käkat klart och snackat en massa om bl a genmodifikation, atombomber och Flat Earth Society (jo, de finns!) drog vi oss vidare till Espresso House.

Hade jag sett en bra film ikväll hade den här dagen varit perfekt, men den får 4 av 5 toasts!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.