Foto, Livet

Husägare, se upp!

För ett par veckor sedan var jag hemma hos en vän (CrossFit-Carro som nu även går under namnet cykel-Carro, ni har sett henne i bloggen) och fotograferade hennes lägenhet till en ansökan som bostadsfotograf (frilans) här i Linköping. Hon har en jättefin vindslägenhet mitt i stan och jag gick loss med kamera, blixt och vidvinkelobjektiv.

Det gick tydligen hem, för idag var jag där hos byrån och skrev på papprena. Imorgon ska jag följa med en etablerad bostadsfotograf från byrån och se hur han jobbar. Ni vet ställa dit lite fruktskålar och sånt ;)

Interiörfoto

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Josefin 4 juni, 2013 at 15:13

    Grattis! Himla roligt att det går framåt :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.