CrossFit

CrossFit 120719 & Pull ups!

Ett CrossFit-pass är oftast uppdelat i tre olika delar. Först uppvärmning, sen teknik där man övar teknik på en bestämd övning (t ex marklyft) och sen kommer Workout of the day (WOD). Dagens teknikträning var pull-ups och den här bruden med Linköpings vekaste armar har just gjort 5×5 pull ups! Med hjälp av det fetaste gummibandet och ett sjuhelvetes massa stöd. Men ändå.. I DID IT! Watch out Linkeboda säger jag bara!

Wod:en var tuff idag (det är den iofs alltid). Inte så mycket för flåset men för att armarna dog.

WOD:

5 varv av:
15 Ring rodd, 1 ring och fötterna på låda
15 Burpees

Jag gjorde en rodd där jag stod upp bakåtlutad och hävde mig upp med ringen i händerna. Alltihop tog 13 minuter och mina armar bara skakade när jag var klar. Det var ett utmaning att hålla upp mobilen och fota. Jag kan knappt lyfta glaset nu när jag sitter i soffan liksom. Jeeez Louise!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Frida A 22 juli, 2012 at 23:02

  Så jävla söta ni är i matchande tröjor! :-)

  • Reply dessi 22 juli, 2012 at 23:08

   Haha! Vi tänkte faktiskt inte på att vi tog samma tröja, vi kom på det först när fotot var taget. Husvagnssemester nästa?! :P

 • Reply Anna 25 juli, 2012 at 20:14

  Du, kul om dukommer mer till crossfitten, för då kommeräven du börjabygga muskelmassa, jag lovar! Du missade ett bra pass idag, de väntadepå dig, och du hade inte varit sämst!

  Så kom nu, dra med dig Micaela och börja kör!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.