Cykel, Mountainbike

Cyklat var det här!

Jag i tidigare inlägg ba: Jag haaaaatar att vara ute så här års. Fuck naturen!

Nu efter lite sovmorgon ba: Att få vakna utvilad, dra sig en bra stund innan man går upp. DET gör under för träningslusten! Har inte tränat på hela veckan för jag har känt mig trött, sliten och.. tom.

Sicken tur att Fredrik kunde läsa mina tankar och drog mig ut på en cykelrunda i skogen :) Har ju fått en MudHugger  av honom som jag inte hunnit inviga än! Den utförde sitt jobb med bravur. Bara några små lerstänk bak på ryggen, och den höll sig på plats och lät inte ett knyst. Det är rätt störigt annars när skärmar och annat krafs på cykeln låter.

Vi körde en timme på banan och på random stigar och bredare grusvägar. Ingen is, bara blött och geggigt. Man kan fortfarande köra med sommardäcken vilket jag lär göra tills isen kommer.

DSC03307

DSC03313

DSC03319

DSC03321

DSC03324

DSC03333

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Rund är också en form! 20 december, 2014 at 17:26

    Skönt med sovmorgon och sedan träning.
    Gött när man har någon som påminner en om att man faktiskt vill ut. Egentligen. :-)

    Kram M

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.