Livet

Det börjar bli verkligt..

Naturen börjar bli så himla vacker nu! Nästan allt är grönt och maskrosorna har poppat upp lite var stans. Har lånat Trassel sen igår och vi har gått ner till sjön och badat henne. Efteråt ligger vi i gräset tillsammans och hör storlommen. Det är det här jag kommer sakna mest med den här platsen. Somrarna har varit oslagbara. Är tacksam över att jag fått bo här.

Igår hade vi en kvinna här som tittade på huset. Nu känns flytten lite mer verklig. Nån annan ska bo här. Känns så ledsamt.. Men jag tror att jag gör rätt. Jag ser fram emot att flytta till stan, men det tog lång tid innan det praktiska ”tippade” över vågskålen..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.