Livet

Vi flyttar!

I tre år har vi bott på landet, ett par mil söder om Linköping. I ett fantastiskt hus med charm och sjöutsikt. Jag skrek rakt ut när jag läste mailet att det skulle bli VI som skulle få hyra det här fina huset precis intill Bjärsen. Flytten gick i början av april 2016.. :)

Men i ca 1,5 år har jag velat fram och tillbaka och letat efter boende inne i Linköping. Mest för att bo såhär långt utanför stan inte passar med min livsstil, hur jag vill leva mitt liv. Jag har lärt mig massor av hur jag fungerar som person under de här tre åren och även om jag uppskattar lugnet och skönheten här ute så är jag i grunden en person som är spontan, älskar att umgås med mina vänner som ger mig energi och att kunna sticka iväg och hitta på saker när andan faller på. Jag vill ha närmare till alla de här grejerna.

Både Fredrik och jag vill ha nära till aktiviteter, vänner, mtb-banor, gym, butiker mm. Men samtidigt vara nära naturen.

En annan sak som crack-a-lack:at här i huset är de sociala ytorna. Man får inte direkt plats med många vänner i köket, och vårt vardagsrum är litet. Det stora rummet på ovanvåningen använder vi inte. Vår tanke från början var att skapa en social yta där men jag kom aldrig överens med det rummet..

För ett par veckor sedan skrev vi avtal på en fin lägenhet i Södra Ekkällan dit flytten går i sommar. Det har varit ett svårt beslut som tagit lång tid då det verkligen är helt sjukt vackert här.. Men jag hade nog inte ens kunnat bo i ett slott i längden om det var för långt bort till allt.

Har velat fram och tillbaka länge, det kan jag säga. Men äntligen hittade vi rätt efter att ha kollat på många lägenheter under den här tiden. Antingen har känslan inte infunnit sig, läget varit fel eller så har hyran varit för hög. Här stämde allt :) Det är en stor fyra med en jättebalkong, högst upp i huset med fin utsikt, öppen planlösning och walk in closet.

Här kommer vi bo nära Tinnerö eklandskap, mitt emellan mtb-spåren i Vallaskogen och Vidingsjö. Helt perfekt läge! Jag ser fram emot att kunna promenera till mataffären, till stan och kunna cykla dit jag ska istället för att behöva ta bilen överallt :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.