Diet

Dieten så här långt

Dietandet fungerar toppen! Kroppen har vant sig vid ett lägre energiintag och trots att jag ligger väldigt lågt känner jag mig mätt, pigg och full av ork. Inget godis eller socker över huvud taget under hela tiden. Nej inte ens en macka. Inte ens en frukt. Inte ens en Finn Crisp.

Jag äter ett litet mål på morgonen, mitt största mål mitt på dagen och ett litet mål på kvällen. Det fungerar bra.

Jag är inte sugen på mer mat eller socker. Jag har tillit till mitt kostupplägg och jag vet att jag går ner i vikt. Jag ”hoppas” inte att jag ska minska i vikt. Jag gör allt jag kan. Jag har kontrollen.

Efter löpningen igår noterade jag en liten viktuppgång. Jag tror kroppen samlar på sig vätska vid hård träning för så mycket som jag tränade bort igår så låg jag på ett energiintag som var väldigt lågt. Fettvikt är det inte tal om. Jag sprang i 45 min med ganska hård ansträngning och jag cyklade i 45 min med hård ansträngning.

Jag vet inte exakt hur det funkar med träning och vätskeansamlingar för jag känner ingen träningsvärk idag, är bara lite öm i vaderna då jag sprang i mina FiveFingers. Jag började att springa med dem i juli 2010 och har inte använt vanliga löparskor sedan dess. Jag har testat andra barfotaskor men FiveFingers är hittills oslagbara. Helt barfota är underbart på svala hårdpackade jordstigar i skogen, men det finns det inte så gott om i Linköping så det blir inte barfota så ofta.

Jag var helt matt (men lycklig) när jag kom hem. Fredrik stod och gjorde kesoplättar med vispgrädde till oss. Min darl ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply maria 24 januari, 2012 at 11:32

  Men så härligt det låter, hoppas det håller i sig! :)

 • Reply Linnea 24 januari, 2012 at 15:57

  Vad duktig du är som kunde springa så långt!! Helt galet, jag hoppas på att orka springa 5 km den 2 maj. :)

 • Reply Snorkkis 24 januari, 2012 at 18:59

  Vet inte heller riktigt hur det fungerar, men man samlar ju på sig vatten när man tränar mer (i alla fall konditionsträning). Jag tappar oftast vikt om jag vilar några dagar.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.