Livet

En investering i min hälsa

När sommaren nu är här har mitt läge blivit brådskande att försöka hitta en lösning som gör att jag har närmare till mina fotojobb och närmare till vila/nöjen. Så jag kläckte en idé för Fredrik i tisdags när vi badade att jag ju kunde kolla efter en liten etta i stan att hyra, att ha som kontor och plats att återhämta mig när jag har en stund över.

Så jag kikade på blocket och hittade en pytteliten lägenhet nära stan som en kille hyrde ut över sommaren till ett vettigt pris. Jag mailade honom och fick svar direkt. Jag kollade på läggan dagen efter och skrev på papper dagen efter det. Så från idé till verklighet tog det knappt en två dygn. Älskar snabba puckar! :D

Jag har stora behov av att vara själv för att återhämta mig och jag tror det här är en bra investering i min hälsa. Här har jag ett litet kök (verkligen pyttelitet haha!), toa med dusch och bra internetuppkoppling och en säng att slappa i :D

Idag fick jag nyckeln och kunde ta hit lite grejer som jag kommer behöva. Fredrik har hjälpt mig att komma iordning och vi gick bort till affären och handlade mat. Det kändes jättekonstigt att ha affären så nära när vi har en mil till närmaste lanthandel där vi bor. Och imorrn kan jag sova 45 min längre och GÅ eller cykla ner till mäklarkontoret! :D

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply /nina 4 juni, 2018 at 07:50

    Vilken bra idé! Så skönt att få lite extra utrymme, smart tänkt.

  • Reply Trail & Inspiration 4 juni, 2018 at 09:16

    Oooh, vilken bra idé! Och bra att du fick stöd för det också. Verkligen snabba puckar! :-o :-D

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.