Livet

En massa bilder med text ovanför

Observera att texten för tillhörande bild ligger OVANFÖR bilderna i detta inlägg. Störigt jag vet.

I mitten av augusti kontaktade jag en PT på Campushallen för att få hjälp med att få en bättre bålstabilitet. Först o främst: SÅ JÄVLA MÅNGA VUXENPOÄNG att ta tag i den svagaste länken. Tränar ju annars bara sånt som är kul (bicepscurls), men här har jag harvat vecka efter vecka efter min PT:s program som han gjort i slöjden.

Clay Jayson heter han och vi ses nån gång i månaden för att checka av hur det går. Är glad över att jag äntligen tog tag i att träffa en PT pau riktigt. Det går ju att köpa träningscheman på nätet, men jag vill träffa någon som kan skräddarsy ett program för just mig och som jag träffar regelbundet och som dessutom fattar när man kommer till träningsdejten o har haft en pissig dag så man börjar böla under träningspasset. Clay förtjänar en frekkin’ medal of honor eller nåt.


Fredrik reste bort med jobbet och var borta större delen av september. När han kom hem tog vi en sån där höstig promenad bort till andra sidan sjön där man ser Skinnarhagen som är ett sommarstugeområde. Nu har vi nog inte promenerat på någon vecka då vi prioriterat gymmet efter jobbet och när vi kommer hem är det numera mörkt ute = ser inget = inget kul.


Och se här! Ny plantering vid entrén minsann!


Fattar ni hur svårt det är att spänna ena bikken när man tar en selfie?! Men är ändå glad trots avsaknad av definition.


Tränar man ska man äta. A lot. Här äter jag friterad torsk med olika puréer och färgglada morotsstrimlor tillsammans med mäklarna jag jobbar med.


Å här käkar vi spontan brunch på Boställets vedugnsbageri. Tog en spontan grekisk sallad och en superspontan bulle på det.


Här har ni bruden jag gärna hänger med hela tiden. Elin fattar liksom hur det är. Jämt.


Har jag en stund över så gillar jag att knalla runt i spåret i Ryd. Här ska man tydligen se upp för både det ena o det andra.


Bonngymmet åker jag till ibland för att göra min favoritövning (bicepscurls) eller bara ta outfit-bilder i spegeln.

Ikväll tränade jag mig arg i kabelrodden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.