Styrketräning, Tyngdlyftning

Fars dag

Har fått i mig ungefär noll gram protein idag. Tårta är vad jag levt på. Min kompis Tilda som jag känt sedan gymnasiet (2001) har just fyllt 30 år så jag var ditbjuden på tårta och ostbågar.

Hittade en så fin present till henne på Body Shop. En ask i plåt formad som ett plommon med små flaskor och burkar med bland annat body butter, scrub och skimmer lotion. Det är den som står till vänster i bild:

frosted_plum_group_shot_454x273

Tilda är den vän som bakar de godaste tårtorna, hon gjorde en rainbow cake när jag fyllde 28 som var sjukt fin! Nu hade hon bakat en choklad, kola och hasselnötstårta som helt ärligt smakade schweizernöt.

DSCF8469

När jag åkte därifrån ett par timmar senare hämtade jag upp pappa på vägen för Fars dag-fika hos mig. Ringde Fredrik och bad honom köpa någon fika ifall han ändå skulle till affären.

Pappa önskade sig en ny väckarklocka och vi åkte till Ikano-huset så fick han välja ut en som han ville ha. Av alla som fanns valde han en analog för 39:90. Kjaerlighet.

När vi kom hem åt vi tårta som Fredrik köpt :)

DSCF8480b

Efter all tårta och stillasittande idag åkte jag till gymet en timme innan stängning. Vill ju bli grym på olympiska lyft så jag övade frivändningar. En vacker dag ska jag få snabba armbågar!

IMG_6038

Farmer’s walk är en bra övning för att stärka upp greppstyrkan och den är även bra för underarmar och faktiskt för magen. Man fattar en tung vikt (kettlebells eller hantlar t ex) i varsin hand och så går du en sträcka med vikterna i händerna hängandes längs sidorna (tänk matkassar).

Observera att det ska vara TUNGT, 2 kg’s hantlar can kiss my ass.

Jag gillar inte crunches särskilt mycket utan tycker mer om riktiga ”ta i”-övningar som denna.

IMG_6041

Nu tänker jag värma en burk köttsoppa från skafferiet. Varm mat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.