Friskis & Svettis, Styrketräning, Tyngdlyftning

Lyftarsöndag

DSCF8360

Jag har laddat hela helgen för det här passet ;) I fredags var vi ute och åt tapas och sen såg vi nya Bond-rullen på bio. Igår åt jag pizza till middag och kvarvarade godis från bion. Mådde pyton av allt socker, men jädrar vilken energi jag hade på gymet idag!

På CrossFit:en lär jag mig grunderna i olympiska lyft, och sen blir jag så sugen på mer så jag övar och övar på det jag just lärt mig. Idag övade jag överstötar och lade in några frivändningar också så det blev en hel stöt. Det är skitkul att nöta teknik! Egentligen ”ska” man inte sätta ner hälen på bakre foten som jag gör i split:en, men här var vikten så pass lätt så det påverkade inte balansen.

Efter passet hämtade jag ut min nya funktionärs-jacka. Visst är den fin? Jag är stolt att vara en del av en sån bra förening som Friskis&Svettis är!

DSCF8367

Efter svullarhelgen är det här en bra middag! Den är fräsch och lätt fastän den innehåller bacon (men vad ska man annars bli mätt på? :)

DSCF8371

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frida A 1 november, 2015 at 18:43

    Jättefin! Passade dig.

    Jag vill med åka och lyfta! På helgerna har jag lättare att komma ifrån, följer gärna med om ni vill ha sällskap någon helg. :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.