Cykel, Mountainbike

Fäst en kamera på cykeln..

..och det kan bli hur kul som helst!

Men först:

De senaste dagarna har jag mått lite konstigt. Jag har fått värmevallningar och känt mig dåsig vid minsta ansträngning. Ringde sjukvårdsupplysningen som trodde att det antagligen berodde på vätskebrist, så jag har druckit Resorb och jag tycker faktiskt det har hjälpt lite.

Behövde dock tyvärr tacka nej till en springdate med Ivana igår, för jag har känt mig helt mosig i huvudet fortfarande. Orkar liksom inte springa i den här värmen heller.

På kvällen blev det dock lite bättre så jag åkte till Leffan och lånade en av hans Go Pro-kameror att fästa på cykeln så jag kan filma när jag åker mtb. Åkte hem och kollade på ett par avsnitt av Sex and the city och sen cyklade jag bort till skogen och körde ett par varv med kameran. Fredrik hängde med och sprang.

Tyckte det funkade riktigt bra faktiskt! Mountade kameran på styret istället för på hjälmen eftersom jag tyckte det kändes klumpigt att ha den där. Nackdelen med att ha den på styret är väl att det är svårt att se exakt hur banan ser ut, dvs om det går uppförs eller nedförs. Allt liksom slätas ut. Och så satt kameran lite snett på styret, hoppas ni inte blir sjösjuka!

Either way, här har ni Vallaskogen. Mitt Mekka. Det finns både breda härliga cykelstigar och lite mer stökiga diton att cykla på. Här har jag blandat det mesta från det bästa :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Josefin 6 augusti, 2013 at 07:29

  Åh, vad snyggt det har blivit med ny header! riktigt härliga färger!

  • Reply dessi 8 augusti, 2013 at 00:28

   Iih! Tack! :D

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.