Dagens middag

Fett med fett

Nedan: Världens enklaste och snabbaste måltid när man inte har lust eller tid att laga fancy middag. Idag har jag verkligen inte haft tid eller lust att laga mat. Jag har jobbat, flyttat det sista från förråd och gamla lägenheten, deklarerat och fakturerat. Schemat har varit sprängt hela dagen!

Jag följer en del LCHF:are på Instagram och där läggs det dagligen ut massor av matinspiration! Idag testade jag en riktigt snabbmiddag. Andra kanske äter det som snacks men för mig blev det middag idag. Man kan kalla det ost- och baconchips.

Lägg ut baconskivor på en plåt. Strö ost över. In i ugnen i 5-10 min på 250 grader.

Riktigt mättande! Och gott :)

bild(4)

bild(5)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.