Livet

IKEA-time!

Jag har fått en del nya läsare här och det känns jättekul! Varmt välkomna hit :)

Idag inträffade en rolig sak när jag var på jobbet. Jag skrev på Facebook att jag hade Pepsi-abstinens och inte kunde göra någonting åt det eftersom jag glömt plånboken och pengarna hemma. Som den generösa och varmhjärtade människa hon är skrev Elisabeth att hon kunde köpa åt mig eftersom hon ändå skulle in till stan. Så hon köpte två burkar och kom upp till kontoret. HUR gulligt är inte det?! Jag blir så rörd när människor är så snälla mot mig för jag förväntar mig liksom ingenting.. Så vi satt och fikade i lunchrummet och hon fick träffa Kalle (hunden) som jag tjatat så mycket om i bloggen. Tror hon blev lika kär i honom som jag :)

Efter jobbet cyklade jag hem, slängde i mig en fet kesella och tog bilen och hämtade upp Elisabeth. Vi skulle till IKEA! Jag skulle handla värmeljus och hon lite nyttiga småsaker. Vi stannade till stängningsdags och marschlåten spelades medan vi scannade våra varor. Det har nog aldrig hänt att jag varit där så länge. Det slutade med att jag kom därifrån med betydligt fler grejjer än vad det var tänkt, bland annat två fotoramar som jag ska ha på kontoret. Jag tänkte rama in ett fint foto på Fredrik i den ena och Mymlan i den andra.

Jag köpte också en sån där fin glasburk med lock som jag tänkte fylla med kolabönor och ge bort till min pappa. Vi åkte till ICA Maxi och jag handlade just sådana godisar där, men jag smakade några och de var rätt hårda :( Så jag måste köpa nya någon annan stans.

Jag kom hem kl 21.30 och missade helt kostspecialen i Vetenskapens värld. Jag får se det senare på SVT Play.

Hoppas ni haft en fin dag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.