Äggdeff

Frågor & Svar om äggdeffen

Hur lång tid ska jag köra äggdeffen?
I 6 veckor eller tills jag når min målvikt. Om 6 veckor är Rivstarten och Viktutmaningen på jobbet slut. Tills dess vill jag ha gått ner 9 kg. Det ger ett snitt på -1,5 kg i veckan.

Ska jag bara äta ägg?
Ja, i stort sett. 80-90% av en måltid ska bestå av ägg. Jag fick ett bra tips på kesoplättar som innehåller ägg, keso och fiberhusk och jag vet att jag har ett recept på pannkakor som innehåller ägg, grädde och fiberhusk som jag tänkte variera med. De smakar inte ägg men ger samma mättnad.

Jag tog ett gäng halvnakna helkroppsbilder igårkväll och kommer ta bilder igen om 4 veckor! Pepp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Lisa 13 januari, 2012 at 13:06

  Hejja! :)

 • Reply sanna -saos.blogg.se 13 januari, 2012 at 14:25

  Vart köper man fiberhusk?

  *svar* Ja eller hur ^^ jag kan verkligen inte förstå hur folk kan gå på sånt där.

  • Reply dessi 13 januari, 2012 at 14:55

   Det brukar finnas i matbutikernas glutenfria sortiment. Det är en liten gul påse :)

 • Reply Florence 13 januari, 2012 at 18:52

  Lycka till daughter, jag vet att du kan klara det. Hur gör vi med lunchen på torsdag då? Försöker bara att vara lite rolig. Ha det bäst och lycka till igen.
  Kram

 • Reply SuperSHEro 13 januari, 2012 at 21:37

  Läste nånstans att du sprang göteborgsvarvet i fivefingers? Stämmer det? Isåfall; hur mycket sprang du i dem innan? Hur tränade du? Ska springa varvet , men det känns som att det är för långt för ff än, men jag tycker det är så jäkla tungt att springa i mina gamla asics.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.