Tankar

Framtidsprojekt

Läste inne hos Sara om sitt projekt Toppform om 10 veckor som startar imorgon. Själv känner jag igen mig något så fruktansvärt och jag blev inspirerad.

Jag älskar projekt! Jag påbörjar gärna saker men är världssämst på att slutföra dem. Jag tackar gärna ja till olika designprojekt utan att blinka medan jag egentligen borde ta mig en funderare en dag eller två.

Likadant är det med träningen. En vecka kan jag ge järnet med till exempel bara spinning och sedan nästa vecka ta det betydligt lugnare för att jag tröttnat. Det enda som egentligen riktigt hållt i sig är löpträningen och inlinesåkningen. Nu är jag tyvärr skadad och har knappt tagit ett löpsteg sedan oktober, men det är ändå någonting jag gjort i flera år vecka efter vecka. Jag tröttnar aldrig på löpning och inlines, medan det mesta andra kommer och går. Kanske mest för att få lite omväxling i det hela.

Ikväll har Fredrik och jag diskuterat vidare renovering av vår lägenhet. Vi tycks inte hitta något nytt boende som vi verkligen fastnar för, och gör vi det så blir det alldeles för dyrt. Så vi tänkte renovera det som är klart och se till att vår nuvarande lägenhet är i toppskick! Vi vill trivas här tills vi hittar det andra perfekta boendet. Det där boendet som har en egen trädgård, öppen planlösning och stora utrymmen. Det vi nu siktar in oss på är badrummet. Vårt badrum är original från 1992. Vi ska snacka med firman som installerade köket då de var grymt duktiga. Man märker verkligen skillnad på ett professionellt insatt kök mot ett som inte är det.

Det skulle vara skönt med ett hörnbadkar så vi får plats med tvättmaskin och torktumlare. Att slippa sticka ner till tvättstugan ute på gården och anpassa sig efter tider. Sen ska vi måla klart hallen, sätta dit golvlisterna samt tapetsera om i vardagsrummet och slipa parketten.

Ett projekt som ska utföras samtidigt är att jag ska göra en Sara! Jag ska utföra min egen ”Toppform om 10 veckor”. Mitt mål är att gå ner 7 kg. Hänger ni med? Klart ni gör! Pepp!!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Träningsglädje 1 april, 2012 at 20:03

  åh kul – vi får peppa varandra dessi!!! :)

  • Reply dessi 1 april, 2012 at 23:47

   Jaaa det får vi göra! :D

 • Reply Florence 1 april, 2012 at 21:19

  Var bestämd med dina träningstider och rubba inte på dem även om du känner dig trött. Jag önskar dig lycka till som alltid.
  Kram från Mor

  • Reply dessi 1 april, 2012 at 23:46

   Jag tror det också. Man har ju sällan några giltiga anledningar till att skippa ett träningspass. Att inte orka är ingen bra anledning.

 • Reply Elisabeth 1 april, 2012 at 21:36

  Åh, renoverings pepp :D

  Ä ju nästan proffs själv nu (host), så säg till om ni vill ha hjälp. Jag klarar allt som inte är för högt, för lågt eller för tungt ;)

  Kramis

  • Reply dessi 1 april, 2012 at 23:46

   Haha ja du är ju riktigt rutinerad nu! Ska bli kul att komma på smyginvigningen i veckan (onsdag eller torsdag??).

 • Reply Paula 2 april, 2012 at 08:07

  Jag hänger på dig och Therese! Minst fem kilo ska bort och formen ska slipas. Härligt att kunna få motivation och pepp med (minst) två rutinerade tjejer :)

 • Reply Malin 2 april, 2012 at 11:46

  jag hänger på. minst 5 kilo ska jag få bort till en början.

  lycka till

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.