Tankar, Vikt

Klara, färdiga, GÅ!

Startvikt: 69,3 kg

Aouch! Jag vet att jag väger för mycket, ungefär 7 kg för mycket. Nästan allt sätter sig kring magen, där det syns mest och där jag mest blir påmind om det. Den senaste veckan har jag varit väldigt uppblåst, men inte gasig. Jag vet inte vart det kommer ifrån. De enda kolhydraterna jag äter är en-två frukter om dagen.

Jag har slappat till mig på viktfronten eftersom det jag tränar inte direkt påverkas av min vikt. Du kan åka inlines smärtfritt och snabbt fast du väger för mycket och du kan träna CrossFit och spinning också.

Men! Jag har en bild av mig själv hur jag vill se ut och känna mig i sommar. En dröm jag har (som kanske är lite larvig) är att se snygg ut i en tävlingsdräkt på Berlin Inline Marathon.

Nu behöver jag träna mer, framförallt inlines! Min plan är även att köra spinning 1-2 gånger i veckan och köra egna CrossFit-pass på gymmet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.