Livet

Fredag med rosa utväxt & söta djur

Är generellt ledig på fredagar, och idag har jag verkligen behövt det. Inte för att jag har ett stressigt schema, men utan för att jag ibland blir så emotionellt trött av människor. Det är jobbigt att suga åt sig av andra människors sinnesstämning, men såklart härligt när folk är glada för då blir jag också glad.

Den här fredagen blandade jag nytta med nöje kan man säga.

Började dagen med att fixa barret hos nya Studio Saxess nere på stan. Jag går till Hairstudio Unique i vanliga fall, men de hade inga tider idag så jag testade en ny salong!

Vi satte i en rosa bottenfärg och behöll topparna blonda. Blev poppigt som fan!

Salongen hade en platta med Readly-appen på och jag passade på att kolla igenom de fyra senaste numren av Scandinavian Retro som jag alltid vill köpa i mataffären men som jag är för snål för.

Kan inte lägga en hundring per tidning som jag läser EN gång och som jag sen lägger på hög här hemma. Men funderar ändå på att prenumerera på denna. Blir billigare per nummer. Älskar den tidningen :)

Hallåååå snyggt eller? <3

Sen tog jag bilen till Björkö 4H-gård där jag numera är volontär och fotograferade alla kaniner till nya namnskyltar så att alla besökare kan se vad nonerna heter.

Den beiga belgiska jätten Cloe var supernyfiken på mig och började tugga på kameran, så jävla sööööt!

När jag var klar väntade jag på att Fredrik kunde sluta jobbet så vi kunde dra och fika. Har fikat nästan vare dag den här veckan (alltså det haaar vi säkert inte men det känns som det, både idag och igår iallafall).

Men jag hade en timme att slå ihjäl (det vanliga problemet när man inte enkelt kan mellanlanda hemma pga bor långt bort). Så jag hoppade in på Lindholms och kollade på designmöbler. Och fick starka habegär.

De här muggarna med citat från Astrid Lindgrens sagor tyckte jag var rätt fina!

Nere på stan sen så var Babettes kafferi och även Simons rosteri knökfulla så vi drog till Ronaldo’s längst nere på Storgatan istället. Där är det så folktomt nästan jämt. Trots att de har så sjukt goda kardemummabullar! Och hallongrottorna alltså.. Mmm! :)

Efter fikan tog vi en sväng på stan. Köpte en bok på Akademibokhandeln som jag ska läsa efter På Spåret.

Ha en trevlig helg hörrni! <3

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.