Livet

Vår! Nu börjar äventyren

För hela året har jag väntat på..

Vet ni att vi haft 15 grader varmt i Linköping idag? Så skönt! Och jag har spenderat min arbetsdag i sommarstugeområdet Kaggebo utanför Valdemarsvik. Tre sommarhus fotograferade jag där. Var hemma i stan igen till kl 16 och då tog vi en promenad med Chili som vi är hundvakt åt i ett par dagar.

Vi åkte till Fröberget och njöt av de sista solstrålarna. Såg några snöklockor vid torpet uppe på kullen intill parkeringen och blev glad. Hemmavid såg jag knopparna till en knippe med vårlök titta fram ur gräset. Åh! Nu är det vår hörrni! Vet ni hur mycket jag längtat? Det innebär härliga vandringar, massor av cykling och besök på gårdscaféer. Det jag håller så kärt här i livet.

På tal om cykling så kunde vi igår cykla på Vallabanan efter arbetstid innan det blev mörkt. Jag, Katja, Emma och Sofia körde på utvalda mestadels torra delar av banan men också några avstickare. Också då var det varmt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.