Paleo

Gott till skafferiet

DSC_8368

OK. Jag äter redan lågkolhydratkost utan större mängd mejerier, så jag tänkte köra ren paleo i en vecka och se hur jag mår av det. Sist jag testade ren paleo var under en intensiv crossfit-period, och jag tror att jag inte åt tillräckligt med mat för att orka med den högintensiva träningen för jag blev snurrig och orkeslös. Nu ska jag äta för att bli stark! Inte smal.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Molly 23 december, 2013 at 01:06

    Hej! Jag hittade ett inlägg om Canon Powershot S110 här, söker för fullt efter recensioner och bilder tagna av den. Är i behov av en ny smidig kamera som kan ta riktigt bra bilder, kan inte du visa några bilder du tagit med just den kameran o kanske berätta vad du tycker om den? Skulle vara såå tacksam! Kram

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.