Jul

Grattis på julen förresten!

Vad hände hos er på julen?

Själv åkte jag för att hämta min pappa (som inte pallar ta bussen som stannar EXAKT utanför min dörr) och åt jullunch med honom. Jag stekte färdiga köttbullar och brysselkål i curry (så jävla gott ni måste prova!), fixade ägghalvor, värmde på färdig Jansson, tog fram sillen och den gravade laxen.

Sem åkte jag till Sjögestad där Fredriks bror och fru bor för julklappsöppnande. Jag fick ett lyftarbälte, en fotoram, en ljusslinga, nya pärlor och pärlplattor i julklapp. Känner mig väldigt tacksam.

Den skojiga bilden är från julklappsleken hemma hos Bettan för en vecka sen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.