Styrketräning

Gym, burgare & bio

Ordningen återställd. Jag är tillbaka på Friskis&Svettis och min älskade bänk.

Fredrik slutade tidigare och jag var ledig, så vi åkte ner till stan och gymade på F&S City. Jag brukar alltid värma upp med foamroller och skaft för rörlighet innan jag börjar. Sen hoppade jag upp på bänken och körde 12-15 reps på tom stång, sen ökade jag till 25-30-35-37kg och gjorde 5-10 reps där, och till slut gjorde jag tvåor på 40 kg. Och en trea på 40kg (reps-PB!)

Och detta gjorde jag på fastande mage. Hade inte ätit nåt sedan kl 20 kvällen innan. Sen körde vi sittande kabelrodd, liggande tricepsextensions, baksida axlar med hantlar och sittande hantelpress.

Vi drog och åt hamburgare på FLOTT och sen gick vi på bio och såg A quiet place. Jävla bra fredag detta!


Han som ser till att jag inte tappar stången i ansiktet ♥


Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.