Styrketräning

Kåmpisträning

Nu har det hänt igen! Evelina och jag har tränat, och fast vi båda är tjejer så gjorde vi inga donkey kicks eller hip thrusters. Whaaaaat?

Men först fick jag komma upp till hennes lägga och hålla i hennes råttbebisar som hon skaffat precis nyligen. Så söta!


På gymmet var det stendött, jag har nog aldrig varit med om att Friskis i city varit så lugnt. Vi kunde välja och vraka bland podierna så att säga.

Vi började med militärpress där vi gjorde samma variant som Fredrik och jag körde i bänk igår. Man väljer en vikt, gör så många reps man kan. Upprepar detta tills man nått 50 reps totalt. Sviiiiider i axlarna kan jag säga!


I marklyft efteråt briljerade hon.. För vi värmde upp med 40 och 45kg. Sen lastade jag på till 60kg och lyfte 10 reps.

Evelina, som gjorde sina första marklyft typ igår gör alltså (på sitt andra set på 60kg) 8 st reps! Jag fick träna länge innan jag kunde rep:a på den vikten. SÅ impad jag är! Efter det bara skrattade vi ihop! För det är sinnessjukt kul att lyfta! Och speciellt tillsammans.

Eftersom vi körde högreps idag så fick jag rätt kasst grepp om stången pga svett så stången nästan gled ur händerna på mig (trots omvänt grepp). Måste köpa magnesium och ta med! Kanske sånt flytande på tub då mitt gym inte riktigt gillar pulverformen..

Efter passet satte vi oss utanför salen och snackade i en timme. Om cykling, swimrun och livet. Så fin dag! <3
 

Nu ikväll har jag handlat med pappa, ätit ostkaka och tittat på det allra sistaste avsnittet av Bron :*(

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.