Träning

I mål på tappa.se!

52,3 mil har jag ”gått” från 15 oktober till idag den 28 november. På mitt jobb började vi utmaningen mitt i oktober istället för den 4:e oktober eftersom vi startade mitt i en pågående period. Vi har alltså legat 9 dagar efter. Den virtuella rutten har gått från Los Angeles till Las Vegas vilket alltså är 52,3 mil.

Än är inte perioden slut (jag tror den slutar imorgon den slutar om 5 dagar) men jag kan ändå nu uttala mig om hur jag tycker att den här perioden har varit. För mig har det varit en extra sporre, att lägga in en extra växel när det kommer till träningen. Jag upplever att disciplinen har blivit bättre och det ÄR sporrande att se hur siffrorna ökar på hemsidan och hur min gubbe kommer närmare och närmare målet i illustrationen högst upp.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.