Tankar, Träning

Cykelhälsa

När jag är ute och träningscyklar är det något som händer när man möter andra träningscyklister – de flesta hälsar. Det kan vara en nick, ett leende eller till och med en vink och ett ”hej”. Jag blir så glad varje gång.

Det här fenomenet är dessvärre inte lika vanligt bland löpare, men förr förra veckan var det en tjej som log brett mot mig och faktiskt hälsade. Jag söker alltid ögonkontakt med andra löpare men få tittar tillbaka. Jag antar att det är för att det kanske känns lite för intimt att hälsa på varandra som löpare.

Vad tror du? Hälsar du på andra tränande?

Ps. Grym rubrikssättning, inte sant?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply anette 1 maj, 2013 at 18:07

    Jag bor ju på landet o där är det väl i stort sett en ”oskriven” regel att man hälsar på folk när man är ute o går eller cyklar.. eller också är det bara jag som är så social av mig som söker ögonkontakt med folk o hälsar glatt.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.