Livet

Palle Kuling-choklad & VHS

När jag var liten (5-6 år) bodde jag mycket hos min farmor och farfar som bodde i ett hus med stor trädgård som bland annat bjöd på bigarråer och boysenbär. Just boysenbär är mitt favoritbär. De ser ut som avlånga hallon och smakar väldigt gott. Min farmor jobbade på Cloetta och de hade därför alltid godis hemma. Jag fick äta fritt, vilket såklart ett litet sockermonster som jag uppskattade. Mina farfäräldrar ville alltid göra mig nöjd och glad och lät mig hållas.

Favoriterna var lysmelk och Palle kuling-choklad som jag lade på elementet så att det smälte i pappret. Och så hade jag en konstig egenhet som involverade kaffe och pepparkakor. Jag mosade ner en pepparkaka i en kaffekopp som jag åt med sked. En period åt jag mycket Risifrutti, men jag förät mig på det så nu ryser jag av att bara se förpackningen. Festis drack jag i mängder och pinnglass från glassbilen hade vi fullt av i frysen i garaget.

När jag inte lekte med grannbarnen satt jag i min fåtölj och tittade på video. Japanskt tecknade filmer, Fem myror är fler än fyra elefanter, Lysmaskarna, He-Man och She-Ra var mina favoriter.

Det känns konstigt men det är just sötsakerna och filmerna jag kanske minns bäst från min tidiga barndom.

She-Ra – Adoras alter ego och He-Mans tvillingsyster.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.