Livet

I’m in love! ♥

Idag har vi tittat på ett radhus som jag har kärat ner mig i. Jag blev stormförjust redan när jag såg det på hemnet. Men idag var vi på första visningen och alla förväntningar infriades! Annars brukar jag vara rätt bra på att ha (för) höga förväntningar som sedan inte infrias, men idag blev det tvärtom!

Förväntningarna infriades med råge! Det var mycket mysigare och bättre i verkligheten än på bilderna.

Imorrn ska vi boka tid med banken fort som attan och se hur högt vi kan gå i budgivningen. Fredrik är mer realistisk och låter inte känslorna styra förrän vi vet att vi fått det, men jag kan inte hjälpa det! Jag är kär! :)

Håll en tumme för oss är ni snälla! ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Florence 15 januari, 2012 at 18:11

  Självklart håller jag tummen, eller ska jag säga bägge, för att det blir som du vill. Roligt att det var bättre än vad du trott innan. Lycka till och kram

 • Reply Margareta P 15 januari, 2012 at 19:01

  Jag ska hålla tummarna

 • Reply Åsa 15 januari, 2012 at 19:10

  Håller tummarna stenhårt!!!

 • Reply mirre 15 januari, 2012 at 19:46

  gud vad kul för er :DDDD

 • Reply Malin I Form 15 januari, 2012 at 20:31

  Ååh, vad roligt! Självklart håller jag tummarna! Jag har själv hittat ett radhus som jag är galet sugen på men månadskostnaden blir liiite dyr just nu :/

 • Reply Lisa 15 januari, 2012 at 21:46

  Hej!
  Å vad roligt med radhus! Håller tummarna =) Skulle gärna flytta till något större än min 32 kvadrat också! Hoppas allt är bra med er, börjar bli dags för ett Linköpingsbesök snart igen =) Kram Lisa (uppsala)

 • Reply Malin 16 januari, 2012 at 07:15

  Håller tummarna. Lycka till med budgivningen.

 • Reply Josefin 16 januari, 2012 at 13:04

  Känner igen det där. Det var precis så när jag hittade vår nuvarande lägenhet. Och Pågen var mer realist och passiv medans jag bubblade av glädje :P

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.