Livet

Min dag i bilder

Jag åkte iväg till Ljungsbro och fotade en av de finaste villor jag varit inne i! Utebilderna tog jag de flesta i somras och redan då var jag ju sugen på att se hur det såg ut inuti så att säga.

Spenderade ca 1,5 timme med att fota huset och sen svängde jag förbi Hemköp i Ryd och köpte med mig sen lunch som jag åt vid datorn medan jag började redigera bilderna. Kikade på tavlorna jag köpt för en billig slant på en loppis i stan, funderar på vart jag ska hänga dem..

När klockan närmade sig 17 samlade jag ihop all skit som ska till återvinningen och fyllde bilen med kartong, plast och pant. Plockade upp Fredrik så åkte vi bort till återvinningen och sorterade allt skräp. Efteråt stannade vi till i Gamla Linköping och tog en promenad i skogen. Asfint ljus!Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.