Träning

Indoor Walking

Jag har ju dissat Indoor walking ganska hårt tidigare. Jag tror det har varit på grund av fördomar och att jag inte har förstått syftet med det. Idag kändes det dock helt rätt att boka in sig på ett pass. Jag visste att gymmet skulle vara proppfullt och jag ville faktiskt köra just crosstrainer idag som cardio.

Passet var ganska tufft, men som vanligt blir det vad man gör det till. Jag hade otur när jag tänkte och körde med fivefingers vilket jag inte skulle ha gjort. Tyngden blev för mycket för fossingarna och jag fick ganska så rejält ont i trampdynorna. På slutet kändes det som att tårna hade domnat bort. Förutom det så fick sig benen en omgång och jag tror faktiskt på träningsvärk imorgon.

Indoor walking kommer jag säkert ge mig på igen, som ett komplement till löpningen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Emma B. 16 november, 2012 at 19:43

  de lät spännande. Crosstrainer är ju sjukt jobbigt om man vill. :) Synd att mitt gym inte har sådana pass bara. ananrs hade jag lätt provat. :)

 • Reply Emma B. 16 november, 2012 at 19:44

  Btw, i januari är det ett vinterlopp här i karlstad. Sugen på att va med? :D Jag tänkte va de iaf.

 • Reply Nicolinafoto 16 november, 2012 at 21:21

  Hur är ett sådan pass upplags? :)

  • Reply dessi 17 november, 2012 at 13:51

   Det är upplagt ungefär som ett spinningpass. Man arbetar med olika motstånd, olika snabba pendlingar, olika positioner på handtagen och balansen får sig en genomkörare då man ibland också släpper handtagen.

   Just det här passet delades upp i två block där den första halvtimmen var lugnare än den sista. Under sista halvtimmen blandade vi mellan stående och ”sittande” position vilket brände i låren :)

 • Reply Rund är också en form! 17 november, 2012 at 09:05

  De där passen blir väldigt mycket vad man gör dem till.
  Jag tänkte som du och mitt första pass kändes inte alls jobbigt. Men andra passet jag gick på var TOKJOBBIGT! (Nästan) alla övningar går ju att göra svårare/tyngre/under längre tid om man blir bättre och bättre.

 • Reply Emma 19 november, 2012 at 18:49

  Ja IW ska man inte förkasta. Jag gjorde det i början jag med, men insåg rätt snabbt att det ju går att göra jävligt jobbigt :D

  Fötterna domnar alltid i början när man är lite ovan… har man vanliga skor ska man knappt knyta dem!

 • Reply Anita 27 november, 2012 at 14:08

  Har kört IW en hel del. För att slippa domnade fötter är ett tips att försöka ha hela foten kvar på trampet o inte lyfta den så mycket. Och sedan som du skrivit inte knyta skorna så hårt.

  • Reply dessi 27 november, 2012 at 14:12

   Tack! :) Jag hade dock fötterna på plats hela tiden, tror det hade med avsaknaden av sula att göra. Det blev nog lite hårt hehe.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.