Kost, Tankar

Inflation bland LCHF-litteraturen

När jag började käka LCHF så fanns det typ en bok på hyllorna – Sten Sture Skaldemans bok Ät dig ner i vikt. Blodsockerblues av Fredrik Paulun fanns också, men den är inte en uttalad LCHF-bok utan en bok om glykemiskt index.

Idag finns det ett 40-tal om man söker på LCHF på till exempel adlibris.se. Det är ju såklart bra att budskapet sprids, men jag saknar lite nyansering. Just nu handlar 90% av böckerna om recept eller hur man går ner i vikt. Det blir lite tårta på tårta. Hur mycket mer finns det att säga liksom?

Jag saknar fler böcker som tar upp träning i samband med LCHF. Där känner jag mig fortfarande inte mätt. Jag ger till exempel Martinas e-bok tummen upp!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Martina 11 mars, 2013 at 18:45

  tack!!!! du är föööör söt, får man lägga till dig på fejjan eller e den helt privat? :)

  • Reply dessi 12 mars, 2013 at 08:43

   Det går skitbra!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.