Livet, Träning

Insanity workout ger resultat!

Iallafall om man ska gå efter graden träningsvärk. Låren, ländryggen och till och med vaderna känns ordentligt idag.

Efter jobbet idag tänkte jag fika med min vän Tilda som jag inte träffat på över en månad nu. De skulle flytta till en större lägenhet, undrar just hur det har gått med det, om de trivs etc. :) Senare ikväll kommer Elisabeth över till oss och vi ska se på film. Nu finns receptet på Red Velvet-tårtan hon hjälpte mig att baka till mitt kalas i lördags på hennes blogg. Water for elephants ska vi se ikväll. Någon som sett den?

Imorgon ska jag eventuellt på after work och i helgen ska jag till sjukhuset och hälsa på min syster igen. I måndags ringde mamma och berättade att hela lungan(!) hade kollapsat. Tillståndet blev nu helt plötsligt mer allvarligt och sjukhusvistelsen drar ut på tiden. Stackars Sara! Hon är en riktig fighter. Gör inte mycket väsen av sig fast vi förstår att hon har ont ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply mirre 25 augusti, 2011 at 19:39

  ååhh den filmen är så underbar !

  • Reply Dessi 26 augusti, 2011 at 10:26

   Ja den var bra! :) Både hemsk och fin liksom.

 • Reply Tina 27 augusti, 2011 at 02:44

  Hej !
  Jag har läst din blogg sedan i våras. Började med lchf och sökte bloggar om just lchf. Din blev en av de jag föll för.
  Lchf går bra och idag läste jag om din syster och sänder mina tankar till henne,
  Jag har en dotter med Cornelia de lange ,hon är 14 år.
  Har haft många lunginflammationer.Jag hoppas din syster friskar på sig snabbt.De är så tappra och håller alltid det goda humöret uppe.Får man fråga hur gamal din syster är.Jag var med min Emma på Ågrenska i Göteborg när hon var 4 år på en familje träff för Cornelia barn.Det var en mycket givande vecka.

  • Reply Dessi 27 augusti, 2011 at 12:17

   Hej! Tack för din kommentar :) Min syster är ett år yngre än mig och blir alltså 25 i höst. Vet du om det kommer fler sådana familjeträffar? Jag ska till sjukhuset nu och hälsa på min syster och mamma och ska hälsa dem det du skrivit :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.