Kost, Livsmedel

Quest proteinpulver

DSCF8544

Jag vill helst inte äta kosttillskott i form av pulver och piller, men jag har svårt att få i mig så mycket protein som jag tror skulle vara bra för min muskeltillväxt. Jag har väldigt svårt att bygga muskler, så jag testar mig fram och hjälper kroppen på traven :)

Det här proteinpulvret köpte jag på Gymgrossisten nere på stan förra veckan. Jag tycker om chokladsmak på just proteinpulver. Har testat vanilj, hasselnöt och päron från Fitnessguru men det blir alldeles för konstgjord stickig smak för min del. Choklad är den som har rundast och mest naturlig smak tycker jag.

Den här är tillräckligt god för att blanda med bara vatten, men godast är den tillsammans med mjölk :)

DSCF8545

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Rund är också en form! 17 november, 2015 at 21:50

  Jag äter nästan aldrig proteinpulver, men borde det inte finnas ett med naturell (ingen) tillsatt smak? Och att man kan smaksätta med egen kakao, bär m.m…?

  • Reply dessi 22 november, 2015 at 12:38

   Hehe jo det gör det nog, men jag har inte testat.

 • Reply Julia 24 november, 2015 at 21:34

  Är questproteinet gott??
  Deras bars (questbars) är ju dom godaste ? Testat lemon pie eller hallon å vitchoklad ? Kan annars varmt rekommendera. Är lättare att få i sig än pulver, tycker jag, men tyvärr dyrare med bars.
  Annars finns de pulver du kan ha i gröt osv :)

  • Reply dessi 28 november, 2015 at 20:08

   Ja det är jättegott! Smakar nästan O’Boy med mjölk :) Deras bars älskar jag också, så jag blev glad när jag såg att det fanns pulver också. Äter Oreo-smaken ibland :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.