Livet

Jag är lite trött just nu

Jag trodde jag skulle dö utmattningsdöden igår. Stenhårt på jobbet från klockan 08. Fick till och med jobba över lunchen vilket jag normalt sett aldrig behöver göra. Kom härifrån 17:25. Sen direkt till frisören för sista ändringarna inför hårmodellandet ikväll. Det slutade med att jag satt i en frisörstol fram till klockan 21-nånting. Stapplade hemåt. Möttes av en städad bostad ♥ och tittade på senaste Homeland med babe. Sen var det godnatt jord.

Usch, jag är inte van vid sådant här tempo. Eller ja, jag kan ta det om jag vet att jag får lugn och ro senare på kvällen. En chans att ta igen mig. Det hade jag inte igår. Härdsmälta i systemet.

Det är också en anledning till varför jag inte vill träna på morgonen innan jobbet. Sömn, så otroligt viktigt. Det är också en anledning till att jag håller mig till att träna 3-4 pass i veckan. Mer träning än så krockar med min återhämtning. Jag vet att det låter konstigt eftersom träning hjälper till med återhämtning, och det gör den, men efter en viss gräns börjar den tära istället.

Jag är lite trött just nu. Men jag kommer tillbaka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Katarina 20 november, 2012 at 11:47

  För min del är träning på morgonen utesluten. Min bästa sömnperiod är oftast mot slutet av natten/morgonen. Den vill jag inte missa:)
  Dessutom är min kropp väldigt sällan sugen på tuffare träning utan energi i kroppen. Powerwalks o sånt funkar med minimal frukost i magen men de riktiga träningspassen kräver mer energi och jag är ganska nollad på sånt tidigt på morgonen! Jag tränar också 3-4 gånger i veckan och det ger mig en bra balans i livet för det finns andra aktiviteter man vill ägna sig åt under veckan:)

 • Reply Linda 21 november, 2012 at 08:50

  För mig funkar morgonträning perfekt på vardagarna. Jag har relativt lätt att motivera mig att komma upp och åka till gymmet. Lite folk och en skön start på dagen. Att stanna i stan efter jobbet känns däremot som döden, då vill jag bara hem. Springa funkar dock inte på morgonen för mig utan det brukar bli på dagtid på helgerna eller nån kväll hemma. Tur att vi alla är olika, annars hade jag ju behövt slå mig fram på gymmet om mornarna :)

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.