Foto

Jobb & träning

Det är skitmycket objekt att fotografera just nu. Den här veckan är knökfull. Jag har till och med lite ångest över hur jag ska få tid till att redigera alltihop. För på torsdag morgon åker jag och delar av Magnusson Mäkleri till Polen och kommer hem fredag kväll. Det blir min första gång i Polen, men kanske inte den sista!

Idag hann jag åka till Friskis med Fredrik så vi var där en timme innan stängning. Det var lagom mycket folk och jag hade inga krav på mig själv. Jag har ju känt mig låg och orkeslös de senaste två veckorna, så ställer jag höga krav på mig själv i träningen blir jag bara besviken och det kommer förmodligen ta ännu längre tid att återhämta sig.

Jag körde övningar jag främst tycker är kul, som militärpress, latsdrag, triceps push-downs, sittande rodd, kettblebell-snatches och goblet squats. Ja det var ungefär allt jag gjorde under den halvtimmen. Avslutade med promenad på bandet medan Fredrik sprang bredvid. Jag testade att springa, men benen var fortfarande tunga så jag tog det lugnt. Blodomloppet är 1 juni och det vore ju fantastiskt roligt om jag orkade springa.

Här är några bilder från en jättefin fyra på Drottninggatan som kommer ut till försäljning nu i dagarna.Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.