Diet

Ketodiet dag 11

Idag har jag ätit ett kokt ägg, en kesella 1% och en bit brieost till frukost. Sedan var jag så sugen på räkor och aioli så det var precis vad jag åt innan middagen som bestod av en bit tacogratäng och creme fraiche. Som snacks har jag ätit två rutor 70% choklad.

Jag vet inte riktigt om jag ska redogöra precis varenda dag eftersom tanken är att jag ska köra den här dieten ett tag. Helst tills jag når min målvikt, men jag vet inte om jag klarar det så länge. Det är ungefär 11 kg kvar tills min absoluta målvikt på 55 kg. Jag vill dieta fram till julafton, och jag vet att julen närmar sig med stormsteg och att två månader inte är en lång tid men det är en svindlande lång tid om man ser det ur en bantande persons perspektiv. Det är inte så svårt för jag har bestämt mig och gör inga undantag, idag har jag bara haft mycket tid att fundera och känna efter..

10 veckor kvar. Jag tar en dag i taget..


Jag provar en jacka i storlek 34 när jag pau riktigt är en storlek 38.. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sofie 18 oktober, 2011 at 09:39

  Jag tycker att det är spännande att läsa/se vad du äter! Jag har under några månader ätit LCHF och blev inspirerad av din ”äggdiet”. Jag tänkte att det kan vara spännande att se hur kroppen reagerar med mindre mejeriprodukter och om det gör någon skillnad på min vikt.

  • Reply Dessi 18 oktober, 2011 at 09:58

   Vad kul att du tycker det! :) Ägg är ett fantastiskt livsmedel. Har ersatt mina keso/kesella 10% frukostar med ägg numera och det gör stor skillnad. Inte bara håller jag mig mätt längre, jag upplever att det ger vikten en skjuts neråt också. Mindre mejeriprodukter är nog bra! :)

 • Reply Daniela 19 oktober, 2011 at 20:23

  Jättefin jacka, vilken affär är det?

  Mvh Daniela

  • Reply Dessi 19 oktober, 2011 at 21:34

   :) MQ!

   • Reply Daniela 20 oktober, 2011 at 10:13

    Tack!! ska kika in där idag;)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.