Livet

Långfredagen

Äntligen är jag ledig i några dagar över påsk! Just nu börjar det bli ganska hektiskt med alla fotograferingar. Alla ska sälja sina lägenheter och hus inför påsk. Nästa vecka är egentligen inte jättemycket lugnare den, men den är iallafall lite kortare :)

Började dagen med att åka iväg till Vasa Kolgrill för att äta lunch. De har bra lågkolhydratvänlig mat som kycklingspett om man bara säger till att man vill skippa kolhydraterna. Blev headhuntad av ägarinnan som ville ha bilder på maten på nya hemsidan. Tycker ju om att blanda olika slags uppdrag så det kommer jag nog tacka ja till :)

Sen vidare till Bländebo Loppis som har öppet hela påsken. Det är en av mina favoritloppisar, men det är inte öppet jämt så man får kolla Facebook-sidan innan man drar dit.

Här köpte jag två glasburkar för en tia styck att ha tops och pads i till badrummet, en söt liten glasvas med liljekonvaljer på och ett fint påskägg :)

Glassdasset lär bli poppis i sommar!
Den här kryddhyllan var SÅ fin! Men den fick inte följa med idag..
Sjukt fin växa-säng som jag hade köpt direkt om jag hade barn!

Nytt för i år är caféet! Bländebo Loppis ingår i initiativet Väster om stan i år också! Nytt för i år är Stenholmens B&B och Kornettgården. Lördag 11:e maj är det dags och det vill ni inte missa! Bloggade om det förra året och det inlägget kan ni se här.

Efter det drog vi och lämnade papper till min redovisningssnubbe för kvartal 1. Alltid lika kul att se sen hur mycket moms jag ska betala in till storebror..

Hemma hos Carro och Rille blev det desto roligare! Vi drog dit på en spontan-grillning. Ritade på asfalten med kritor tillsammans med deras dotter Ebba och klämde på Hannes som nyligen fyllt 1 år.

En sjukt bra långfredag som hade i princip allt som jag önskar mig på fredagar. Loppis, socialt umgänge och god mat ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.