Jobb, Livet

Uppdatering tisdag

Mamma ringde imorse och frågade hur det var med mig. Jag hade ju inte bloggat på några dagar nämligen.. :) Igår var det chaos på jobbet, vi hade en nystartsdag vilket innebar att de nyrekryterade som ska börja hos oss nu och i januari har varit här. Vi har haft möten, presentationer osv. Mitt i allt har jag dessutom försökt sköta mina ordinarie arbetsuppgifter vilket innebar att jag fick jobba över.

När jag kom hem hade vi en kort The Walking Dead- och pepparkakskväll med Elisabeth. Novemberkalendern kommer alltså inte att bli ifylld orange månaden ut, men det gör inte så mycket :) Efter det gick jag och lade mig. Och sen upp 06:30 idag igen för att fortsätta där jag avslutade jobbdagen igår. Mycket jobb som ni förstår men det är samtidigt kul! Jag har fått samarbeta mer de senaste dagarna än vad jag brukar och det tycker jag mycket om. Och på tal om jobbet, jag har ju tillsvidareanställning här ifall det var oklart i mitt tidigare mail. Jag har sex månaders provanställning först bara. Jag tror de flesta arbetsplatser kör med det. Men om en månad går den här provanställningen ut vilket innebär större säkerhet för mig, och högre lön :)

Ikväll är det möte med webbgruppen för Akele. Vi skulle köra ett träningspass innan, men jag måste förmodligen jobba över lite idag med så jag får se om jag hinner. Diskussionerna ska jag iallafall vara med på.

Utöver detta så pockar annat extraknäck på mig. Usch, jag har lite svårt att få det att gå ihop. Och så måste jag maila runt och be om ursäkt för att saker och ting dröjer. Nu ska jag iallafall inte ta på mig mer arbete. Det funkar liksom inte..

Hoppas ni har det bra!


En kub kålpudding till lunch idag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Florence 22 november, 2011 at 18:52

    Slit inte ut dig daughter. Vi ses på torsdag.
    Kram och ha det så bra

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.