Inlines

Lilla Aska tur och retur

Jag har ju inte varit så frekvent i min inlinesåkning, jag har liksom problem med utrustningen och strul lockar inte direkt till åkning.

Men idag var jag faktiskt sugen, strulet till trots. Så efter löpningen med mamma och lite fippel med skenorna åkte jag iväg till krematoriet i Lilla Aska. Jag har hört att det ska vara ganska så nylagd asfalt där. Det var 70-väg hela vägen, och visst var det fin asfalt! Berlin-kvalité till och med. Och vyerna var fantastiskt fina. Här skulle jag vilja ta en längre tur någon gång.

Den här turen slutade på strax över 11 km tur och retur. Fint!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply FridaA 3 juli, 2012 at 22:46

    Så, fixat! :-)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.