Löpning

Klipp i steget!

Kvällens terränglöpning med mamma. Vilken känsla! Vilken kraft.

Jag åt gröt och pillade lite med mina inlines efter jobbet nån timme och sen åkte jag bort till Ryds motionscentrum där mamma kom på cykeln exakt samtidigt. Hon var smäckert klädd med löpartights från Craft, rosa lätta skor från Asics, en militärgrön tröja och en vit löparkeps.

Vi satte av ganska direkt och besegrade den första backen, den kommer nämligen direkt där i början. Sen skiljs vägarna åt, 5:an åt vänster och 2,5:an åt höger. När vi springer brukar vi springa åt vänster. Strax därefter mötte vi Fredrik, coach-Jonas och en kille från Noc Out(?) som hejjade på oss.

5:an är en snäll bana i början. De första 2-3 kilometerna går plant och agerar uppvärmning inför de kommande backarna. För de sista 1-2 kilometerna kommer det sex stycken backar. Där brukar tempot sänkas ganska mycket, men den här gången inte lika mycket som vanligt. Pulsen ökade inte lika mycket som tidigare fastän vi tog oss uppför snabbare. Mer kraft, mer energi!

Vips hade vi kommit runt och kapat tiden med 2 min och 20 sek. Snart är jag tillbaka till min forna form som jag hade när jag vägde typ ingenting och tog mig an 5:an som vardagsmat. Jag har dock aldrig varit under 30 min på det här spåret. 30:01 som bäst om jag inte minns helt fel. Snart så.

Tack för ikväll mami! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Florence Östergren 3 juli, 2012 at 21:56

  Tack själv daughter. Det var tack vare dig som jag kunde pressa ner tiden så pass mycket.

  • Reply dessi 4 juli, 2012 at 14:34

   Vi gjorde det ihop! :)

 • Reply Sofia - vägen till tjejmilen 3 juli, 2012 at 22:04

  Det är så härligt när man känner att man kan bita ifrån i backarna!! :-) kämpa på med tiden! Ni fixar det!

  • Reply dessi 4 juli, 2012 at 14:34

   Tack! :)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.