Livet

Lördag innan 1:a advent

Lördagen den här helgen har varit så mysig! Vi klev upp tidigt för att hjälpa Bettan att transportera sina kolor och choklad till Formbazaren nere på stan. Formbazaren brukar hålla till på olika ställen varje år, och i år hölls den inne i Hemslöjdsgården vilken man når genom innergården till Simons Rosteri eller Hemslöjdens butik.

Medan Bettan ställde iordning inför öppning nån timme senare fixade vi ärenden, bland annat gick vi på jakt efter en stor fin stjärna att ha i vardagsrumsfönstret. Och vi hittade en SUPERFIN på Ljusglimten vid korsningen Drottninggatan/Storgatan.

Sen gick vi på själva Formbazaren och det var sinnessjukt mycket folk. Jag blir jäkligt osugen av att titta på grejer när man måste trängas med hundra till. Så min shopping gjorde jag när vi skulle transportera hem Bettans grejer igen när Formbazaren var slut. Då köpte jag en reflex med en rosa tecknad livmoder på, från livlivmoder.nu. Blev himla glad av den :)

Vi åkte vidare till Linköpings Trädgårdshandel i Trädgårdsföreningen i jakt på några hyacinter. Jag har slängt av med en massa växter och blommor som dött och hade en del fina krukor som nu står tomma. Lite hyacinter och lite grön mossa så har man det gjort det tillräckligt fint :) Behöver inte vara så komplicerat.

På kvällen fick vi besök av Elin, Jerre och barnen. Vi åt hamburgare, lekte kurragömma och hade chokladprovning (Elin å Jerre hade köpt fulchoklad på Lidl haha).

Idag, söndag, har Fredrik och jag bara varit på nya CityGross i Tornby och handlat, sen har vi mest legat i soffan och pussat på varandra. Vi drog till Friskis i Harvestad och styrketränade ikväll. Köttade på i militärpressen och kände mig urstark pga all kolhydratladdning gårdagen bjöd på! Raur!

Innergården till Simons Rosteri/Hemslöjden
Formbazar!
Söta livmödrar från livlivmoder.nu
Snyggt från Stockholm Kol Konsthantverk & Design
Bettans hobbyprojekt – Rosalinds Cottage. Hon gör sjukt goda kolor i olika juliga smaker och kommer stå på julmarknaden på Open New Doors i Sya 8/12
Träffade sjukt söt corgi-valp!
Fick ta bild!
Träffade på Sofia & Takeshi en sväng
Fint väääääder!
Premiär för vinterskorna denna vinter. Köpte dom inför resan till Toronto för ett år sedan.
Stjärnan jag hittade för typ 299kr! En meter i diameter. Najs!
Enkelt pynt som blir väldigt fint!
Vi hade bakat saffransbullar med vit choklad som vi moffade
Alice blåser ut ljus och fick önska sig något <3
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.