Livet

Lördag såhär i början på mars

Hektisk men underbar dag idag! Jag vaknade runt 10:30, tog ett varmt bad och fixa iordning mig utan att stressa. Vi tog sedan en promenad ner på stan och åt brunch på Matkällaren. Jag kan inte uytrycka nog hur mycket jag älskar deras salladsbuffé! För att inte tala om inredningen:

Efter det gick vi till Clas Ohlson och köpte nya lampor och några matlådor, sen gick jag till Fromholtz foto där jag köpte mitt kamerahus och hörde mig för om de hyrde ut objektiv eller om de hade några begagnade 70-200 mm eller 24-70 mm objektiv till salu. Jag skulle komma in nästa vecka igen.

Karin Pantzar som hjälpt mig mycket med mina benhinnor har öppnat nytt! Förr hette hennes mottagning Naprapaterna men numera heter den Hälsocompaniet. De ligger på samma gata fast i större lokaler! Nyheter är bland annat att hon öppnat ett gym och håller i pass i bland annat TRX. Massage och floating är två andra nyheter som hon erbjuder.

Vid klockan 15 promenerade vi hem till Ivana där hon har en alldeles nykläckt liten Alexander som jag ville kika på! Helt underbar och SÅ liten!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.