Rehab

Massage hos Kiropraktorhuset

Tack vare en kommentar av en läsare som går under namnet Smith fick jag upp ögonen för det här med kiropraktor. Tack! :) Det är viktigt för mig att få min benhinneinflammation läkt så jag kan börja springa. Löpningen fungerar som terapi för mig. Nu har jag inte kunnat springa på över sju veckor och jag känner av det..

Så jag hittade Kirpopraktorhuset som låg nära mitt jobb. Jag skickade iväg ett mail och morgonen därpå ringer kiropraktorn Thomas upp mig och vi pratar en stund om mitt problem.

Vi bokar in en tid redan dagen därpå, alltså idag.

www.kiropraktorhuset.se/linkoping

Jag knallade bort tid i förmiddags och fick lägga mig på rygg på en brits. Tanken är att jag ska få massage som ökar blodflödet i smalbenen så att inflammationen läker bättre. Vidare ska jag själv massera ungefär fem minuter varje kväll, göra tåhävningar och smörja in med Voltaren.

Han masserade benen uppskattningsvis 15 minuter vardera. Det gjorde ont! Men ont i det här fallet förknippar jag inte med något dåligt. Det kändes bra för jag vet att det hjälper kroppen att ta hand om det onda. Thomas var pedagogisk och pratade hela tiden vilket gjorde att jag kunde fokusera på vad han sa och svara på frågor under tiden.

Jag ska tillbaka igen om 1,5 vecka. Vi har som mål att bli kvitt mina besvär om två månader. Det kommer märkas genom att massagen inte kommer göra ont längre.

Det här känns jättebra. Jag har fått någon som vill arbeta med mitt problem. Jag har hittills känt mig ensam i min rehabilitering. Att bara få rådet att vila har inte känts bra alls. Vissa saker kan man inte bara vila sig till. Jag tror på aktiv vila. Att jag nu går på till exempel massage och har någon professionell att prata med.

Gott! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.