Livet

Myskväll på landet :)

Idag åkte vi ut till Fredriks mamma. Alla syskon med familj var där :) Vi fikade på mörk choklad, glasstårta och små spöken som Elisabeth bakat. Jag smakade lite av allting och blev inte sockerstinn vilket var tur. Däremot kanske jag orkar ta i lite mer på morgondagens spinningpass ;)

Jag har tänkt mycket på min diet. En diet som håller intaget av kolhydrater minimalt. Den har varit svår att hålla. Så jag funderar och omorganiserar lite..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Bea 31 oktober, 2011 at 11:13

  Jag håller verkligen med dig om att det är svårt att hålla ett minimalt kolhydratintag. Därför valde jag att öka lite på kolhydraterna, och då minska lite på fettet. Jag tränar väldigt mycket (ca 25h/vecka) och låg tidigare på ca 30g kolhydrater/dag. Nu ligger jag på ca 75g/dag + att jag fyller på med lite extra kolhydrater runt omkring mina träningspass. Jag kan inte än säga att det påverkar min träning något. Men när det gäller maten så blir det enklare och roligare, nu kan jag äta lite frukt (som är det bästa jag vet), jag äter en smörgås varje dag och det känns inte som att det gör något om jag äter en bit godis, innan fick jag skuldkänslor bara av att tänka på hur gott det skulle vara med en frukt eller en godisbit.

  Jag hoppas att du hittar en balans som du tycker passar dig bra! Och tack för en bra och inspirerande blogg :)

  • Reply Dessi 31 oktober, 2011 at 11:25

   Bra input! Tack! :)

   25 timmar i veckan är verkligen bra jobbat! Av din blogg att döma, är du elitsimmare?Tyvärr är jag ingen fruktälskare som du, men banan kan jag äta så jag tänkte testa att äta en banan innan och efter träningen. Ihop med mitt kolhydratintag i övrigt bör jag landa på omkring 60-70 gram kolhydrater. Fördelningen kommer mer likna ISO-dietens (33E% av allt).

   Ha en bra dag! :)

   • Reply Bea 31 oktober, 2011 at 19:23

    Ja, det stämmer! Så jag är van vid att träna mycket! Men vissa perioder känner jag att det sliter en del både i kroppen men framförallt det mentala, men det är ändå så himla skoj :) Hoppas det kommer fungera bra för dig med bananerna kring träningarna:)
    Kör hårt!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.