Livet

De senaste dagarna <3

Himmel vilken skillnad två saker gjort i mitt liv! Dels att sluta med dagligt intag av socker, just nu har jag minimerat kolhydratintaget över lag och äter keto. Upplever mig mycket piggare och mer uthållig. Dels är ju sommaren snart här och det är så vackert ute! Jag blir verkligen påverkad av väder och hur naturen ser ut. Jag fullkomligt ÄLSKAR hur det blommar och har sig nu!

Igår kom Chili hit – ni vet den lilla chihuahuan vi ibland är hundvakt åt. Hon sov över till idag och det har varit väldigt mysigt. På kvällen tog vi en promenad genom Grenadjärparken som de byggt om nyligen. Där simmade det en knipa med sina ungar och jag träffade Theresas mamma som också uppskattade naturen.

Fredrik & Chili i nyrenoverade Grenadjärparken

Chili löper så hon har en liten blöja på sig <3

En redig keto-middag med hjortytterfilé, ugnsrostad blomkål, sparris och Juhreskogs kylda bearnaisesås som är den godaste färdiga bea jag ätit!

Ser på finalen av Lego Masters Australien säsong 3

Idag har min arbetsdag har bestått i att fotografera två ganska rejäla villor. Säljarna av den första villan jag kom till ville direkt bjuda på fika men jag tackade snällt nej och sa att jag helst jobbar först och fikar sen om det finns tid över. Jag insåg ju att det var en väldigt smakfull villa med ett stort trädäck så jag ville ha all tid åt att skapa bra bilder.

Det slutade med att säljarna var så nöjda med att ha haft mig där att jag fick med mig en stor pelargon till balkongen. Så gulligt! Nu står den där ute och jag väntar på att den ska blomma.

Blommor på min balkong inkl mutan till vänster ;)

Hemma hos pelargon-damen

Vid den andra villan jag fotograferade bjöd de på Cola Zero på altanen och det var så skönt att kunna ta en liten paus och få i mig vätska. Även om jag fotar i luftiga och lätta kläder så blir jag ändå ganska varm, så en kall läsk var helt underbart där och då kan jag lova.

När jag kom hem fixade jag med bilderna, gosade med Chili och Chilis ägare kom för att hämta henne en kort stund därefter. Fredrik och jag tog en promenad ner på stan då vi skulle hämta ut några hårddiskar på Webhallen. Magen kurrade på mig då jag inte ätit på 7-8 timmar så jag köpte en bit tryffel-brie som jag satte i mig i ett nafs. Sen promenerade vi hem genom Trädgårdsföreningen, tittade på alla djur som finns där och om rhododendronbuskarna hade börjat blomma än. Buskarna närmast entrén blommar fint i vitt nu, men de buskar en bit in har ett par veckor kvar.

Det här tegelhuset från 60-talet är ett av mina favorithus i Linköping!

Hospitalstorget

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madelein 28 maj, 2021 at 12:38

    Tack för tipset med Citygross, skall kolla in det.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.