Löpning

Möte med webbgruppen + utomhusträning

Igår var en hektiskt dag. Men det är mest kul att gå all in vad gäller jobbet. Visa att jag klarar av vissa uppgifter och att man kan räkna med mig :)

Jag hann precis klart med dagens uppgifter och var hemma runt klockan 17:40. Klockan 18:00 skulle vi ses hos coach-Jonas (som tur är bor i samma område). Tanken för kvällen var att gemensamt ta oss ut till Vindingsjö motionscentrum och köra lite styrka där. Då Fredrik och jag är skadade tog vi cykeln medan Jonas och Björn sprang. Jag tog mina FiveFingers Trek med strumpor i och höll på att förfrysa tårna. Här kanske neopren-varianten hade varit bättre.

När vi kom fram testade jag att ta några långsamma löpsteg i ungefär 500 meter. Gud vad härligt det var! Framförallt var det härligt att träna ute. Jag vill ha mer! Sen körde vi utfallsteg, olika varianter av plankan, tåhävningar m.m.

När vi kom tillbaka duschade jag av mig lite snabbt hos Jonas. Jag frös ruskigt mycket om låren och tårna. Under tiden var Jonas gullig och fixade LCHF-käk åt oss. Det blev ost- och skinkpaj med mozarella-sallad. Mycket mycket gott! :) Sen diskuterade vi den kommande hemsidan som vi ska skapa. Vi kom fram till en hel del bra saker där. Mötet avslutades strax efter klockan 22. Sen somnade jag på soffan.

Tyvärr fick jag lite känningar i benhinnorna av den korta löpsvängen. Jag kan inte förstå det riktigt. Jag har vilat i sju veckor och så får jag ont av 500 meters lugn jogging. För mig låter det inte som en inflammation!

Idag blir en lugn dag. Bara svara på mail och efter jobbet tänkte vi åka till Nellborgs cykel och höra vad SPD pedaler till Fredriks mountanbike kostar så jag kan cykla ute :) Undrar om det går att cykla i skogen med den. Ska undersöka saken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Elof 23 november, 2011 at 17:44

  Vila hjälper inte alltid mot problem i benhinnor. Stretch och hård massage (som i princip gör ont) gör det däremot. Sök lite på nätet på detta så hittar du nog bra övningar. Lycka till!

 • Reply Smith 23 november, 2011 at 21:00

  Nää, vad tröttsamt för dig att du inte blir kvitt det onda i benhinnorna:-( Hoppas verkligen du hittar nåt som förklarar ditt problem så att du kan slippa det! Har du varit till kiropraktor? Har ingen aning om det kan hjälpa dig, men jag har stort förtroende för henne som jag får hjälp med min höft av och ibland blir man ju förvånad över hur saker och ting hänger ihop i vår kropp! Lycka till!

  • Reply Dessi 23 november, 2011 at 23:02

   Nej ingen kiropraktor tyvärr. Har inte ens tänkt på det. Jag var hos en läkare och gjorde magnetkameraundersökning som sa att det var benhinneinflammation. Det enda rådet jag sedan fick var att vila. Men jag tror som du att det förmodligen finns fler lösningar.

   Tack för omtanken :)

 • Reply Lisa 23 november, 2011 at 22:50

  Men du… tror du inte att din kropp säger dig nånting om din löpning? Du har ju ständigt problem med de där förbannade behinnorna. Borde du inte fatta nån gång att du inte ska springa?

  • Reply Dessi 23 november, 2011 at 23:00

   Borde inte du fatta att du ska sluta med dina efterblivna kommentarer?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.