Diet

Något fattas mig

Jag är så jäkla trött just nu! Trött på dieten, trött på att skippa allt det söta goda och ändå inte gå ner i vikt. Under förra veckan gick jag upp nästan ett kilo. WTF?! Dagen efter första spinningpasset var det som om kroppen svullnade upp. Fredrik tröstar mig med att det bara är musklerna som bundit vätska och jag försöker tro på det.

Något fattas mig. Har känt det hela kvällen. Jag är inte hungrig, gud förbjude. Jag äter alltid bra mat så att jag håller mig mätt länge. Det känns bara tomt.. :( Samtidigt vet jag att om jag äter godis en dag så kommer det bli ett helvete att försöka komma ur sockrets klor igen. Jag är en allt eller inget människa samtidigt som jag har svårt att rikta min energi åt flera saker samtidigt. Att till exempel få till någon styrketräning nu när jag fått dille på spinning går bara inte..

En liten tröst är att Elisabeth var här ikväll och gjorde god dip av rysk yoghurt med morotsstavar och blomkål ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Martina 25 oktober, 2011 at 11:23

  Alltså de där händer mig hela tiden, att jag går upp i vikt och känner mig svullen av att träna. det är främst löpning, spinning och crosstrainer som jag ibland kan känna mig riktigt ”fet” efteråt och magen svullnar upp som en ballong. Jag förstår inte vad som händer riktigt, ibland är de också som att fettdepåerna fylls upp med vätska tills man känner sig som en deg… Styrketräning har inte den effekten i alla fall… du får trösta dig med att du inte har gått upp i fettvikt utan att de bara e kroppen som har lagrat lite vätska :)

  • Reply Dessi 25 oktober, 2011 at 20:49

   Skönt att höra att jag inte är ensam :)

 • Reply AnnaC 25 oktober, 2011 at 20:31

  Jag har slutat väga mig, mår helt kasst av att se plus på vågen. Har istället sista tiden försökt dokumentera med foton och måttbandet. Jag försöker intala mig att vikten inte spelar någon roll, istället försöker jag fokusera på framsteg i löpning t.ex. sträcka eller tid, och framsteg i styrka i mina styrkeövningar.

  Håller med om att det känns jobbigt att följa en diet hela tiden. Jag följer LCHF till 70 % ungefär, jag blir knäpp om jag inte kan tillåta mig själv att äta allt, men istället äta mindre och mer sällan av de där kolhydraterna…

  • Reply Dessi 25 oktober, 2011 at 20:49

   Vad sund du verkar! :) Toppenbra inställning.

 • Reply Catta 28 oktober, 2011 at 21:56

  Jag åt väldigt lite kolhydrater förut, och tyckte alltid att jag blev väldigt ”vätskig” i kroppen. Konstigt tyckte jag, eftersom det är kolhydraterna som binder vätskan. Sen började jag ta in lite bröd, rotfrukter och lite potatis. Vätskan försvann! Fick svaret att stärkelsen kan vara nödvändig för att binda upp vattnet i kroppen. Vet inte om det stämmer helt, men jag mår mycket bättre av att äta lite mer kolhydrater iaf!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.