Livet

Några YouTube-tips

Hänger ibland ohälsosamt mycket på YouTube. Dels för att det finns mycket för nöjes skull att titta på, men också en av de bästa kanalerna om man vill nörda ner sig i något :) Här kommer fyra tips på YouTube-kanaler som jag gillar.

Farmhouse Restoration – en serie med ett ungt par som köpt hus på landet i USA som de nu renoverar. Båda är händiga och gulliga och huset är gulligt och allt blir fint! :)

Global Cycling Network och Global Mountainbike Network är två kanaler som båda handlar om cykling. Den förstnämnda är inriktad på landsväg och den andra på mountainbike. Båda kanalerna är superbra och vill man nörda ner sig på cykling är båda ett måste!

Katrin Berndt – snygg brud med huvet på skaft. Har tidigare lagt upp en del sminktutorials och pratar om tatueringar, känslor, pryskisk ohälsa mm. Gillar hennes kanal massor!

What I’ve Learned – vettigt innehåll om vetenskapen kring hälsa så som fasta, alzheimers, diabetes osv. Här får man ett annat perspektiv än det vi blir matade av via media.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.